Koolkerkesteenweg 68, 8340 Damme

Over Veldzicht

Veldzicht buiten letters

warme sfeer - kindvriendelijk

Brasserie Veldzicht

icon

Wij, Tim en Hedia De Clercq verwelkomen je graag in brasserie veldzicht. We streven naar een warme en uitnodigende sfeer die zowel kindvriendelijk als gemoedelijk is. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke gast zich ondergedompeld voelt in gezelligheid, omringd door lekker eten en het gezelschap van vrienden en familie. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of grote bijeenkomst van familie en vrienden, wij streven ernaar om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Onze brasserie in Damme-Oostkerke, gelegen in de prachtige polders. Op ons zuidgerichte terras kan je op mooie dagen genieten van rust.

Team Veldzicht

Kom jij ons Team versterken?

icon

We zijn op zoek naar gedreven mensen om ons team te versterken. Heb jij passie voor horeca?

medewerkers -veldzicht

Vaste medewerkers

Wil je mensen een fijne avond bezorgen? Loop je makkelijk rond met drie borden, of schenk jij het perfecte glas wijn in? Zo ja, dan willen we graag dat jij ons team komt versterken.

Flexi-jobs

Van het bedienen van klanten tot het maken van drankjes, het opnemen van bestellingen en het serveren van het eten. Een gevarieerde flexi-job.

Studenten

Op zoek naar uitdagend een veelzijdige vakantiejob? Veldzicht zoekt jobstudenten die het team willen versterken.

Enkele klant beoordelingen

Wat de klanten zeggen?

icon

Vriendelijk ontvangst. Klantvriendelijk. Alles was top en zeker voor de kids. De speelzolder. Wij waren heel tevreden en komen zeker terug. Een echte aanrader. Bedankt. Voor de vriendelijkheid en alles mooi op tijd van de bediening.

B.

De geboden maaltijd was uitstekend. De bereide groenten waren zeer lekker (al dente) De bijhorende saus versterkte de smaak van het gerecht en was licht verteerbaar. De prijs/kwaliteit was heel goed.

R. V.

Super lekker eten, vriendelijke bediening, mooi terras, een echte aanrader.

A. uit Sint-Kruis